افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نوزاد خسته را بخوابانیم

  • کد خبر: ۷۱۱۴۴
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۳
نوزاد خسته را بخوابانیم
خستگی از کمبود خواب ناشی می‌شود. نوزاد بیش از آنچه بدنش تحمل می‌کند بیدار است. این امر باعث ایجاد اضطراب و انتقال هورمون‌های کورتیزول و آدرنالین به بدن کودک می‌شود و این امکان را برای کودک فراهم می‌کند که در عین خستگی زیاد، بیدار بماند.

حمید محمدیان | شهرآرانیوز؛ خستگی از کمبود خواب ناشی می‌شود. نوزاد بیش از آنچه بدنش تحمل می‌کند بیدار است. این امر باعث ایجاد اضطراب و انتقال هورمون‌های کورتیزول و آدرنالین به بدن کودک می‌شود و این امکان را برای کودک فراهم می‌کند که در عین خستگی زیاد، بیدار بماند.
این گونه به نظر می‌رسد که اولش نوزاد نق می‌زند و خسته است، اما بعد از مدتی می‌بینید که به طور کامل بیدار است. حالا کودک شما با وجود خستگی، خوابش پریده و خوابیدن برایش سخت‌تر شده است؛ بنابراین شناخت نشانه‌های خستگی از اهمیت بیشتری برخوردار است.


نشانه‌هایی که نوزاد به شما می‌گوید خسته است:

خمیازه و مالش چشم: نشانه‌های کلاسیک خستگی که تفاوت زیادی با بزرگ سالان ندارد خمیازه کشیدن و مالش چشم است.


نیاز به نوازش کردن: بسیاری از نوزادان خسته می‌خواهند مادر یا پدر آن‌ها را بغل کند.


حالت صورت: حالات چهره کودک چیز‌های زیادی درباره خسته بودنش نشان می‌دهد. اگر او مرتب حالت چهره خود را تغییر دهد -برای نمونه، چشم هایش را باز کند یا اخم کند و لبخند بزند- مطمئنا ناشی از خستگی است.


زبان بدن و اشاره (حرکت‌های دست و پا): حرکات کودک شما گویای خستگی اوست. با این حال، به نوع شخصیتش بستگی دارد. بعضی از آن‌ها فعالیت زیادی دارند و برخی بسیار آرام اند. حتی نوزادانی هستند که هنگام خستگی مشت‌های خود را گره می‌کنند.


خلق و خو: این مسئله هم یکی دیگر از نشانه‌های خستگی است. برخی نوزادان هنگام خستگی، ناگهان با شنیدن صدا‌های بلند، عصبی و بعضی‌ها هم نق می‌زنند.


نیاز به پستانک: بسیاری از نوزادان با مکیدن آرام می‌شوند؛ بنابراین پستانک ممکن است هنگام خستگی به آن‌ها کمک کنند. البته این حالت می‌تواند نشانه گرسنگی باشد.


*راهکار چیست؟

خون سرد و آرام باشید تا این حالت به فرزندتان منتقل شود، زیرا گاهی کمی طول می‌کشد تا بفهمد زمان خواب است.
به هر حال، برای اینکه کودک شما به مقدار لازم بخوابد، رعایت این چند نکته ضرورند:


۱. زمان خواب ثابت: اینکه کودک کمی بیشتر بیدار بماند، نظر خوبی نیست. اگر کودک نوپا بیش ازاندازه خسته شود، خوابیدن برایش دشوارتر می‌شود و در نتیجه دوباره بیدار می‌شود و بیدار ماندن طولانی، مشکلاتی ایجاد می‌کند.


۲. ممانعت از تحریک پذیری محیطی: نور یا اسباب بازی آویزان روی تخت کودک حواس او را پرت می‌کند و بیدار می‌ماند. بهتر است اجازه دهید کودک شما در یک اتاق تاریک بخوابد، زیرا فعلا آن قدر کوچک هست که از هیولا و امثال آن نترسد!


۳. از بازی‌های تحریک پذیر مانند قلقلک خودداری کنید.


۴. اگر کودک بزرگ‌تر باشد، یک نور ملایم در شب کمک می‌کند که بهتر است قرمز باشد.


۵. کتاب داستان قبل از خواب یا لالایی بخوانید.


۶. از یک ساعت قبل از خواب، به سمت آرام شدن بروید و کودک جست و خیز نکند.


در صورت تمایل می‌توانید نکته‌های و ترفند‌های خود را برای ما بنویسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->